De juiste drijfveer

Een goede drijfveer ligt mee aan de basis van een succesvolle zaak. Laat je inspireren door de voordelen van het ondernemerschap en word de coach van je eigen verhaal.Je bent je eigen baas

Veel mensen dromen ervan alles op hun ‘eigen manier’ te doen en veel zaken zelf te bepalen. Dat is een goede reden om voor jezelf te beginnen. Vraag vooral genoeg raad aan ervaren ondernemers die veel kennis en ervaring hebben opgebouwd.


Je bent financieel onafhankelijk

Gemiddeld verdienen ondernemers meer dan mensen in loondienst. Wel ben je zelf verantwoordelijk voor veel zaken: opleidingen, pensioen, verzekeringen en sparen voor onzekere tijden. Daarom is investeren in jouw bedrijf zeker de moeite waard!
Je hebt alles zelf in de hand

Als je in loondienst werkt, bepalen vaak anderen jouw toekomst. Maar bij jouw eigen bedrijf doe je dat zelf. Het grote voordeel is dat je je eigen sterke punten kent en hier zo goed mogelijk gebruik van maakt. Niemand hoeft je straks nog toestemming te geven om een andere keuze te maken. Zie je ergens een mooie kans? Dan ben je totaal vrij om daar iets mee te doen!

Je bent sneller en flexibeler

Als zelfstandige neem je veel sneller beslissingen, want je bent je eigen baas. Zo speel je direct in op nieuwe trends en mogelijkheden. Efficiënt je tijd indelen is essentieel!
Je bouwt iets op voor later

Als je een eigen onderneming hebt, gaat deze na verloop van tijd aan naamsbekendheid winnen. Werken aan je imago is daarom erg belangrijk! Een positieve reputatie 'verzilver' je door het bedrijf aan een geïnteresseerde partij te verkopen. Een eigen bedrijf opzetten is een investering voor later.

Je bent meer in balans

Als ondernemer bepaal je zelf wanneer en vooral waar je begint; thuis in je garage of ergens anders in jouw woonplaats. Een andere mogelijkheid is een business center. Dat biedt voor de zakelijke dienstverlening vaak een flexibel en goedkoop alternatief. Bovendien bepaal jij zelf de werktijden.


Je bent een avonturier

Het ondernemerschap vraagt nieuwsgierigheid. Je zet een stap die de meeste mensen uit onzekerheid enkel overwegen. Maar realiseer dat meer dan honderdduizend mensen ieder jaar een sprong in het diepe wagen. Zoek ondernemersnetwerken op en ga dit avontuur aan!

-Voor ons is iedere ondernemer een echte avonturier-

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0