cpHomeBreadcrumb / Boekhouden /Boekhouden Allround

Boekhouden Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • Centrum voor Afstandsonderwijs
 • cpEducationTypeProfessional
1089.00 925.65

Boekhoudkundig medewerker, cpProfessionWithFuture

Een goede boekhouding is essentieel voor elke groeiende onderneming of bedrijf. Naarmate de inkomsten en uitgaven toenemen wordt ook de boekhouding steeds complexer. Daarom rekenen managers op deskundige en gespecialiseerde boekhouders om financiële rapporten te maken en te lezen en strategisch advies te geven voor belangrijke beslissingen.

Gekwalificeerde en getalenteerde boekhouders zijn dan ook enorm gegeerd! Tijdens deze thuiscursus leer je alle knepen van het boekhoudkundige vak! Van thuis uit en tegen de scherpste prijs vebreed je op eigen tempo je kennis van het boekhouden verder en verder. Op het einde van cursus spreek jij de taal van de jaarrekening!

A budget is telling your money where to go, instead of wondering where it went

John C. Maxwell
cpWouldYou
 • jezelf specialiseren in boekhouding en balanslezen
 • alles leren over kredieten, solvabiliteit en eindejaarsverrichtingen in één diepgravende opleiding
 • het financiële genie van je bedrijf worden
 • je carrière een positieve draai geven en beginnen aan een nieuw avontuur
 • comfortabel en flexibel thuis studeren met online ondersteuning door een vakdocent
Boekhouden Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • 1089.00 925.65
cpProgram Boekhouden Allround
Boekhouden Basis
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Boekhouden Basis

Deze thuisstudie Basis Boekhouden is ideaal voor een (beginnende) ondernemer die zijn of haar financiën beter wil beheren, die gerichte vragen aan zijn of haar boekhouder wil stellen, en die beter geïnformeerde budgetbeslissingen wil maken. Of voor de ambitieuze medewerker met een passie voor cijfers en financiën.

Je start de lessen bij de basis van de boekhoudtechniek. Je komt alles te weten over de balans, de resultatenrekening, het MRA en het grootboek. Krijg inzicht in de inkoop- en verkoopcijfers en afschrijvingen en maak beredeneerde beslissingen over je vraagprijs, omzet en winst. Leer de balans van je boekhouder correct lezen en ontwikkel een beter besef over hoe het bedrijf er financieel voor staat.

Met deze praktijkgerichte opleiding leer je snel nuttige kennis bij die onmisbaar is in de businesswereld. Voor wie op termijn de eigen boekhouding wil doen, raden we de opleiding Allround Boekhouden aan.

cpShowMoreButton
Boekhouden Gevorderden
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Boekhouden Gevorderden

Een goede boekhouding is essentieel voor elke onderneming of bedrijf. Naarmate een bedrijf groter wordt en de inkomsten en uitgaven toenemen, wordt ook de boekhouding complexer. Bovendien sta je als boekhouder in het financiële centrum van de onderneming en rekenen managers op jouw expertise om belangrijke beslissingen te nemen. Bedrijfsleiders zijn dan ook steeds op zoek naar gekwalificeerde boekhouders die stipt te werk gaan!

Tijdens deze vervolgopleiding krijg je een gedetailleerde bespreking voorgeschoteld van de actief- en passiefrekeningen. Je komt hierbij alles te weten over de specifieke boekingen van vennootschappen en de verrichtingen bij het einde van het boekjaar! Bovendien wordt ook kort alle basiskennis overlopen en worden de belangrijkste boekhoudkundige termen opgefrist. Op die manier bouw je stap voor stap je kennis van het boekhouden verder uit. Op het einde van cursus spreek jij de cijfermatige taal van de jaarrekening!

cpShowMoreButton
Balanslezen
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Balanslezen

Een jaarrekening geeft een helder en nauwkeurig overzicht van de financiële gezondheid van een bedrijf. Voor zaakvoerders is het een onmisbare tool om belangrijke beslissingen te maken. Zaakvoerders hebben echter een heel drukke agenda en vertrouwen daarom op financieel experts om jaarrekeningen en balansen te interpreteren. Daarom is balanslezen een skill waar je snel promotie mee maakt.

Wil jij opklimmen in je huidige functie of wil je als zaakvoerder toch meer inzicht krijgen in de financiële stand van zaken?

Schrijf je dan nu in voor deze praktijkgerichte thuiscursus Balanslezen en leer alles over resultatenrekeningen, balansen, cash flow statements en hun samenhang!

cpShowMoreButton
Financieel Manager
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Financieel Manager

Geld, kapitaal, vermogen! Word jij wakker van deze woorden? Ambieer jij een carrière als Financieel Manager of ben je van plan een eigen zaak op te richten?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus lanceer jij een carrière als deskundig en strategisch Financieel Manager. Jij waakt over de geldstromen binnen de firma en wordt zo een onmisbare schakel binnen elke organisatie.

Je leert een financieel plan opstellen. Je ontdekt hoe je geplande investeringen analyseert en budgetteert, met aandacht voor het fiscale aspect. Van thuis uit en tegen de scherpste prijs school je jezelf tot een kei in financieel beleid. Ideaal dus voor marketing-, hr-, of general managers die kennis over financiën willen opdoen.

cpShowMoreButton
Boekhoudkantoor medewerker
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Boekhoudkantoor medewerker

Steeds meer bedrijven en organisaties rekenen op boekhoudkantoren voor hun financiën te regelen. Een goed boekhoudkantoor is dan ook een zeer winstgevende onderneming en cruciaal voor onze economie! Sta je te popelen voor een boekhoudkundige job met veel verantwoordelijkheid en tal van doorgroeimogelijkheden en specialisatie? Schrijf je dan nu in voor onze thuisopleiding Boekhoudkantoor Medewerker!

Je bestudeert alle tandwielen van een goed draaiend boekhoudkantoor en doet de nodige kennis en kunde op om zo snel mogelijk als boekhoudkundig specialist aan de slag te gaan. Zo leer je werken met de nieuwste software en elektronische facturatietechnologie, professioneel met klanten omgaan en een optimale dienst verlenen aan de btw-plichtige en niet-btw-plichtige.

Hierna heb je alles in huis om een topcarrière te lanceren als boekhoudkundig medewerker van zowel familiebedrijven als kolossale firma's!

cpShowMoreButton
Boekhouden (Allround) online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Jij bent helemaal thuis in verschillende rekenstelsels.
 • Enkelvoudig of dubbel? Jij kan het allemaal!
 • Jij maakt financiële analyses op basis van allerlei soorten balansen.
 • Jij stelt financiële rapporten op en formuleert strategische adviezen.
Studeren Boekhouden (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Werknemer in een boekhoudkantoor
 • Medewerker op de boekhoudkundige afdeling van een bedrijf
 • Zelfstandige die zijn of haar eigen boekhouding bijhoudt

cpPracticalInfo

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en ligt voor je het weet in je brievenbus! Met deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang online begeleiding van een getraind docent met jarenlange ervaring als boekhoudkundige professional die jou praktische oefeningen, feedback op maat en tips uit het werkveld geeft via ons leerplatform. Als je er klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties en als je slaagt, ontvang je het diploma!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor deze opleiding Boekhouden Allround maar 1089.00 euro. Hiervoor krijg je een geïllustreerd cursusboek, één jaar praktijkgerichte begeleiding van een boekhoudkundig veteraan die alle hoeken van de jaarbalans heeft gezien, toegang tot extra interactief lesmateriaal op ons online leerplatform én de mogelijkheid om binnen de vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Alle kennis en vrijheid die je nodig hebt om jezelf als accounting hot shot te bewijzen!

Boekhouden Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1089.00 925.65

cpStartNewCarreer Boekhouden Allround. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Boekhouden Allround

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
KIM

Zeer tevreden met de cursus en de hulp van de docent. Bij vragen aan de docent krijg je een snelle, duidelijke reactie. Ook de oefeningen zijn goed te maken en duidelijk om zonder twijfel aan te beginnen. 

SANDRA V.D.S
SANDRA V.D.S

Van opleiding ben ik administratief bediende, maar cijfers en rekenen zijn altijd mijn sterkste troef geweest. In mijn huidige job heb ik daar niet echt gebruik van kunnen maken en dat vond ik jammer. Ik leer deze cursus naast mijn werk en dat lukt prima. 'S avonds en in het weekend studeer ik en in de week ga ik werken. Ik hoop om binnen het bedrijf te blijven en op te klimmen, maar als dat niet gaat, is er sowieso genoeg vraag naar medewerkers in het boekhouden.

KAREL G.
KAREL G.

Heel goede cursus. Duidelijk uitgelegd, veel oefeningen en nuttige informatie. Ik raad het aan!

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0