teacherLabel

Steven Vanommeslaeghe

4.7 / 5
Steven Vanommeslaeghe is docent van de cursussen basis boekhouden, financieel manager, bedrijfsbeheer en basis beleggen. Na het behalen van het Master diploma Handel- en Financiële Wetenschappen met specialiteit Accountancy en Fiscaliteit en het Bachelor diploma Marketing en Distributie, startte hij in de financiële wereld.  In de jaren die volgden leidde zijn loopbaan hem naar het buitenland waar hij zijn specialiteit in beleggingen en financiële- en successieplanning wereldwijd verder uitbouwde.
Na zijn terugkeer naar België startte hij als consultant voor beleggingen en investeren in fysiek goud en zilver wat hij, teneinde wat afwisseling te hebben combineerde met Software Advisor-trainer in een beheerprogramma voor advocaten met vooral de boekhoudmodules en een grote passie: Les geven bij het Centrum Voor Avondonderwijs.  Tussendoor werkte hij ook nog enkele jaren als kwaliteitscoördinator in de sociale sector.
 
Met meer dan vijfendertig jaar ervaring in verschillende commerciële functies, B2B en B2C gecombineerd met praktische en boekhoudkundige elementen en programma’s in verschillende sectoren is zijn doel om kennis door te geven en starters of mensen die willen doorgroeien, daarbij te helpen.  In zijn lessen houdt hij er van om de theorie zo uit te leggen dat de studenten begrijpen waarom iets op een bepaalde wijze functioneert, zodat zij dit steeds gemakkelijk kunnen toepassen.  Tegelijkertijd houdt hij er van om zo veel mogelijk voorbeelden uit de praktijk te geven zodat de theorie tot leven komt voor hun ogen en de theorie geïllustreerd wordt.
Steven Vanommeslaeghe is docent van de cursussen basis boekhouden, financieel manager, bedrijfsbeheer en basis beleggen. Na het behalen van het Master diploma Handel- en Financiële Wetenschappen met specialiteit Accountancy en Fiscaliteit en het Bachelor diploma Marketing en Distrib
readMore

Steven Vanommeslaeghe givesCourses

undefined

Beleggen Basis

Virtual

nextStartingDate 03/06/2023

Breid je kenniskring uit met de virtual class Beleggen Basis.

€ 223.00


undefined

Financieel Manager

Gent

nextStartingDate 04/09/2023

Volg de opleiding Financieel Manager en word een krak in je vak als Financieel Manager.

€ 615.00


undefined

Boekhouden Basis

Virtual

nextStartingDate 06/12/2023

Schrijf je in voor de opleiding accounting en start meteen als accountant.

€ 361.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Beleggen Basis03/06/202301/07/202309:3012:30Virtual
Financieel Manager04/09/202327/11/202318:3021:30Gent
Financieel Manager06/09/202329/11/202318:3021:30Mechelen
Boekhouden Basis06/12/202314/02/202418:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0