Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!


User icon image

Goedele

07/10/2022

Ik wil Kimberly graag bedanken, de cursus heeft me veel geleerd en ik ben toch wel wijzer geworden. 

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Social Media Marketing
User icon image

Sarah

20/09/2022

Top! Leuk dat er een vervolg is!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced
User icon image

Tim

20/09/2022

Ik heb al ervaring in de horeca, maar wil een diploma om zelf een koffiebar te starten. Ben heel goed geïnformeerd geweest. Sam van het secretariaa... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced
User icon image

Caro

20/09/2022

Ik kijk nu al enorm uit naar mijn lessen in maart! Rob & Yannick waren geweldig in de basisopleiding. Wordt weer een topervaring; ben ik zeker van!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced
User icon image

Ammelien V.

23/08/2022

Kristel is geboren voor docent Zeer goed

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Life Coach Basis
User icon image

Marga V.

23/08/2022

De cursus was nog beter dan ik verwachtte. Ik heb ontzettend veel geleerd.

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Professional Organizer
User icon image

Johan L

16/08/2022

Peter Van Bogaert is gewoon een top leraar

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Bedrijfsbeheer
User icon image

Vanessa Q

07/07/2022

Mijn docent Els verdiend een dikke pluim, ze heeft het super gedaan. Eender wat mijn resultaat mag zijn, ik heb veel van haar geleerd!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Life Coach Basis
User icon image

Eline C

01/07/2022

Het waren leuke en interessante lessen!

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Psychologie van het Kind

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0