Verkooptechnieken

Verkooptechnieken

Lijkt het je geweldig om jouw zelfgemaakte creaties te verkopen via een webshop? Wil jij leren hoe je tweedehandswagens aan de man brengt? Of zelfs een huis helemaal verkoopklaar maakt? Dan is een opleiding die zich focust op de kunst van het Verkopen voor jou dé ideale keuze.

Leer alles over de meest effectieve verkooptechnieken en bereid jezelf perfect voor op een mooie carrière in dit beroepsveld. Specialiseer jezelf aan de hand van een van onze opleidingen, samengesteld door experts uit hun vak, en til je verkoopskills naar een hoger niveau. Eén ding is zeker: onze cursussen veranderen je ongetwijfeld in een rasecht salesbeest.

Kies uit ons boeiend aanbod aan thuislessen, virtual classes en groepscursussen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo start je zo snel mogelijk met een nieuw verhaal in jouw professionele toekomst. Succes gegarandeerd!

allSubthemesWithinTheme Verkooptechnieken

beSureOfYourFuture

Bedrijven moeten altijd de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te groeien. De vraag naar sales professionals blijft dan ook groot, een geweldig toekomstperspectief! Sales gebruiken we bijna in alles wat we doen. Het is een heel uitdagende sector, want hoe verder je groeit, hoe meer je verdient!  

"Omdat er altijd een grote vraag is naar sales professionals in verschillende sectoren (IT, software, mode, diensten...) heb je tal van professionele vooruitzichten. Zolang je je targets behaalt en laat zien dat je hard werkt creëer je daarbovenop verschillende doorgroeimogelijkheden. Ook wij maken het zelf geregeld mee wanneer we iemand hebben gerekruteerd voor een leuke startersbaan. Je begint bijvoorbeeld bij business development en vervolgens groei je door naar account executive, account manager en uiteindelijk zelfs sales director." - employerSpeaks

Verkooptechnieken

trendsCapitalized

De wereld van de verkoop beweegt voortdurend. Verschillende trends hebben invloed op de manier waarop bedrijven in de nabije toekomst gaan verkopen en met hun klanten zullen omgaan. Tegenwoordig wordt er al veel gebruik gemaakt van verschillende creatieve acquisitie-tactieken om tussen alle ruis op te vallen. Klanten moeten bediend worden in de kanalen die ze gebruiken. Er is meer een multichannel benadering. Communicatie wordt steeds meer getarget. Kanalen zoals messaging services, persoonlijke filmpjes en directe mailtjes zullen dan ook ontzettend toenemen. Maak je klaar om ook mee voor beweging te zorgen in deze uitdagende sector!

Verkooptechnieken, hundredPercentOfTheTime

Op gebied van innovaties en ontwikkelingen leven we momenteel in een geweldige tijd die voor ontzettend veel uitdaging zorgt. Denk bijvoorbeeld maar aan de 3D-printers op de markt of de mogelijkheden van augmented reality (AR) om bijvoorbeeld producten en diensten ergens virtueel te visualiseren. Het is allemaal realiteit. Ook jij kan in de wereld van sales blijven zorgen voor een toegevoegde waarde.  

"Zelf ben ik momenteel al enkele jaren werkzaam binnen de sales. Geen enkele dag in sales voelt voor mij hetzelfde aan. Je krijgt de kans om te werken en te communiceren met nieuwe klanten, want elke dag worden zij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Om succesvol te zijn binnen de sales, moet je zorgen dat je altijd up-to-date bent qua kennis van het product of dienst dat je verkoopt. Zeker als het gaat om software of IT, dan zal je jezelf goed op de hoogte moeten houden van nieuwe ontwikkelingen. Je zal je in de sales geen enkel moment gaan vervelen en dat houdt me mentaal (en fysiek!) fit." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Elk bedrijf moet de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te kunnen groeien en vooral om te blijven overleven. Dit is exact waarom er een grote vraag blijft bij bedrijven naar nieuwe sales professionals. Of het nu gaat om starters die in business development werken of senior account executives, er is altijd vraag naar sales medewerkers. Jij blijft van onschatbare waarde in deze dynamische sector! Je kan deze opleidingen ook vlot van thuis uit volgen en online examen afleggen. Zo spaar je tijd in je agenda en combineer je je studie vlot met je gezin-en werksituatie.

niceToKnowHeader

  • Uit verschillende onderzoeken blijkt dat gemiddeld 10% van de klanten voor 90% van de omzet zorgt. Klanten verschillen in 'klantwaarde' die ze voor de organisatie hebben.
  • Ongeveer 65% van de verkopers in Belgische bedrijven haalt het jaartarget.
  • De 3 meest gevraagde competenties in sales zijn proactiviteit (90%), empatisch vermogen (75%), en resultaatgerichtheid (65%).
  • Volgens onderzoek werd bewezen dat 'te vriendelijk zijn' de meest onsuccesvolle verkoopstechniek blijkt te zijn.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0